NHS, Weaverham Surgery

Remodel and extension of existing NHS practice

Project: Weaverham Surgery

Client: NHS

Works on the Weaverham Surgery, consisted of extensive remodelling and a new extension to the front of the existing structure.

The design retained the buildings existing façade, with the new surgery extension and remodel will create a new internal layout, along with a further 45msq extension to the front of the building, which is set to enhance the current structure, though still blending in with the surrounding area.

The extension will be providing the surgery with a new entrance and reception facility which will welcome patients and visitors with a spacious and light interior to create a welcoming and calm environment.

This was a challenging project in a live environment and the surgery could not close for a single day during the works. The team had to ensure that the surgery’s daily activities were not affected and staff and patients were not at risk of harm.

It was crucial that Aspect maintained a strong relationship with the surgery’s management time as the project required significant control and segregation of areas.

weaverham-surgery

Sector: Healthcare

Our Projects ...